Få mail når jeg legger ut nytt innlegg

18. feb. 2013

Pretoria

Nå er vi kommet godt i gang i Pretoria! Stedet vi bor på er kjempefint, og det har vært supervarmt hver dag. Vi har jo ikke vært her så veldig lenge enda, men vi har rukket noen timer ved bassenget, vært på marked, feiret bursdag, kjørt en tur i Mamelodi (townshipen vi skal jobbe i), og vært på besøk på de skolene vi skal jobbe på mens vi er her. Skolene var kjempefine, og barna var helt skjønne! Tror vi kommer til å få det veldig bra de ukene vi skal være der: )
Her vi bor er vi delt inn på 4 rom og en hytte. Jeg bor i hytta sammen med 3 andre, og det er også her vi lager middager sammen. Vi har også fått et husdyr som vi kaller Rotterolf, han er ikke så veldig velkommen akkurat, men når veggene ut er en teltduk med hull hvor takstolpene kommer igjennom, er det ikke rart han kommer på besøk til oss når han føler for det. Skal prøve å få tatt noen bilder av hytta etterhvert, for den er egentlig veldig fin.


Besøk i townshipen Nyanga


Bo-KaapAlle bildene er fra Cape Town, men siden jeg ikke har tatt noen bilder her enda, eller lagt ut noe særlig fra Cape Town tenkte jeg det var greit å legge ut litt av det vi har gjort :) Vi var også på Robben Island, men har ikke fått lagt over bildene derfra enda.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar