Få mail når jeg legger ut nytt innlegg

15. aug. 2012

10 dager til flytting!

Om bare 10 dager skal jeg ta med meg bokser med ting og kofferter med klær, sette meg inn i bilen og kjøre til Holtekilen folkehøgskole! Jeg har alt begynt pakkingen, og har nå to pappesker med ting som jeg skal ha med. "Ting" kan jo være mye forskjellig, og det er akkurat det jeg har pakket ned også! Filmer, bøker, oppbavaringsbokser, te, kopper, såpe, dyne, håndklær, sengetøy og litt andre småting. Jeg gleder meg så utrolig mye! Jeg kjenner ingen på skolen fra før, men har snakket litt med noen på facebook, og de virker som noen kjempehyggelige mennesker!
Som jeg har skrevet i informasjonsfeltet, så kommer jeg til å bruke denne bloggen til å holde familie og venner oppdaterte på hva som skjer. Det er vel kanskje mamma som kommer til å være mest her inne? Det vil i hvertfall ikke forundre meg!


2 kommentarer:

  1. Seff kommer hu til å gjøre det :p Hu kommer sikkert til å lage en egen blogg bare for å mase på at u skal skive xp -carina-

    SvarSlett
  2. Hmpf.. skulle tro jeg var nysgjerrig... er ikke det tenk .. Bare litt glad i å se hva dere holder på med om dagene.. og det har en mamma lov til! ;-)

    SvarSlett