Få mail når jeg legger ut nytt innlegg

11. sep. 2012

Livet på Holtekilen

Det å blogge om livet her på Holtekilen ble visst litt vanskeligere enn jeg trodde det kom til å bli! Det skjer ganske mye hele tiden, og om jeg har litt tid til å blogge, bruker jeg heller den tiden på å være litt sosial :P
Selv om vi bare har vært her i nesten 3 uker, virker det som sååå mye lengre! Trodde egentlig det kom til å ta litt lengre tid å bli kjent med alle, men når vi går i helene på hverandre hele tiden, over alt, så må vi jo nesten bare bli kjent :)
I løpet av de snart tre ukene vi har vært her har vi hatt en hel haug med "bli kjent" aktiviteter! Blandt annet har vi vært på fjelltur hvor vi gjorde litt av hvert, som for eksempel å padle kano:) Nå har vi startet med litt mer normal undervisning, som for meg betyr at jeg får en del nye Sør-Afrika kunnskaper. Vi har også 4 forskjellige valgfag i løpet av uka, så vi får med oss litt av hvert her :) Innimellom skjer det litt utenom undrevisningen også. Forrige uke var hele skolen på kino og så Kon Tiki, og nå på torsdagen kan alle som vil være med på innspillingen av senkveld! : )
Så som dere kanskje skjønner, har jeg det veldig bra her, og tror det kommer til å bli et supert år!

Mona(roomien min), meg og Anne når vi var i frogneparken en tur på søndagen.
Alle tre Veronica/Veronikaene samlet!

Koselig Oslotur med Laila, Inger og Jennie.


Kanotur


Tiårsfeiring av Norwegian i Telenor Arena

1 kommentar:

  1. Tenker året blir kjempebra jeg, men må si du er savnet her hjemme... :-)

    SvarSlett